За 2 г. още не видяхме факти по адрес на

...
За 2 г. още не видяхме факти по адрес на
Коментари Харесай

Защо ДБ след NEXO е ОК, а Пеевски да не е: ДПС

" За 2 година още не видяхме обстоятелства по адрес на господин Делян Пеевски и поради върховенството на закона, което за нас е съществена полезност, той почтен до доказване на противното ”, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти, откакто внесе документите за вота в ЦИК. Коментарът му пристигна след въпрос дали глобеният от Англия някогашен народен представител още веднъж ще бъде част от листите на Сараите.

" Г-н Пеевски апелира административния акт на държавния орган в Съединени американски щати. Ако има задоволително номинации, естествено, уповавам се няма да се откаже и ще бъде част от листите ни ”, акцентира Карадайъ.

" Едни партии (от ДБ) от кръга Капитал, които се финансират от потвърдени отговорни, приказвам за NEXO, които бяха разследвани от прокуратурата в Съединени американски щати, те дали ще вземат участие в изборите като партии въобще? Също седи този въпрос, тъй като, когато приказваме за господин Пеевски и върховенството на закона е полезност за нас, ние би трябвало да изчакаме процедурата и да забележим.

Докато за NEXO има приета виновност, има следствие, платени десетки милиони и в един миг тези обръчи от партии на олигархично-медийния кръг Капитал на медийния монополист, дали ще вземат участие в изборите? Този въпрос седи на дневен ред, когато приказваме за господство на закона. Нали разбирате какво двуличие е това? ", настоя водачът на Движение за права и свободи.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР