За 18-та поредна година в Мездра ще се проведе единствената

...
За 18-та поредна година в Мездра ще се проведе единствената
Коментари Харесай

Започна приемът на заявления за студентската бригада в Мездра

За 18-та поредна година в Мездра ще се организира единствената по рода си в България лятна студентска бригада. Организатор на различната форма на трудова претовареност на бъдещите висшисти е община Мездра.
В рамките на месец, студентите ще вземат участие в дейностите по благоустройство и поддържане на чистотата в града с създаване на бетонови произведения, разчистване на канализационни шахти, ремонт на тротоари и асфалтиране на улични платна.
В бригадата имат право да се включат студенти от разнообразни специалности и форми на образование. Единственото изискване е претендентите да са с непрекъсната адресна регистрация на територията на община Мездра.
Желаещите да вземат участие в действия по благоустрояване на общински обекти в града и селата могат да се запишат в Центъра за информация и административни услуги на жителите до 30 юни.
Необходимите документи, които претендентите следва да подадат са: заявление по пример, ксерокопие на студентска брошура, заверена за образователната 2017/2018год. и персонална карта.
Желаещите да се включат в студентската бригада, могат да получат спомагателна информация на тел.: 0910/ 9 33 75 и 0910/9 21 16.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР