За 17-а поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) беше основен

...
За 17-а поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) беше основен
Коментари Харесай

Джаз и гурме изкушения за клиенти и партньори на Fibank

За 17-а поредна година Fibank (Първа капиталова банка) беше главен спонсор на Международния джаз фест в Банско. Огромната известност, която фестивалът завоюва измежду експерти и фенове по целия свят, го трансформира в едно от най-значимите интернационалните културни събития на Балканите и в Източна Европа.

Специалната VIP джаз вечер на Fibank, станала традиция по време на феста, се състоя на 10-ти август в градината на „ Ла Веранда” в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Събитието стартира със моден коктейл с кулинарни изненади. За положителното въодушевление се погрижиха Орлин Горанов и Акага.

Над 200 клиенти, сътрудници и другари на банката почетоха събитието, измежду които Радо Янков, Владо Николов, Васил Петров, Ути Бъчваров и доста други.



След коктейла гостите бяха обезпечени VIP места на площада в Банско, с цел да могат да се насладят на осъществяванията на специфичните посетители на феста – джаз и R&B изпълнителя Тони Момрел и Ванеса Хайнес.

След среднощ празненството продължи в пиано бар Sing Sing на Кемпински. Специална изненада за гостите бяха лондонската джаз и суинг групировка Rey Gelato and The Giants. Купонът продължи до зори с осъществяванията на Васил Петров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР