За 16-и пореден ден граждани се събират в Триъгълника на

...
За 16-и пореден ден граждани се събират в Триъгълника на
Коментари Харесай

ДЕН 16-ТИ: Протестиращите блокират пътя към Южното Черноморие

За 16-и следващ ден жители се събират в Триъгълника на властта , настоявайки за оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.

При вчерашния митинг бяха блокирани 10 основни кръстовища в столицата. От полицията оповестиха, че 19-годишно момиче е потърпевшо леко нощес след  възникнало напрежение сред митинг иращи и лидер на автомобил сред бул. „ България “ и бул. „ Фритьоф Нансен “.

 Протестиращи в Бургас ще блокират пътя през града за Южното Черноморие. За задачата в 17 ч. стартира автошествие, което ще затвори подстъпите към Бургас и по този метод ще затруднят придвижването към курортите, съобщава bTV.

Сборният пункт на недоволните с коли е паркинг на входа за автомагистрала " Тракия ". Шествието ще премине по аутобана до първия надлез, след което ще се върне до кръговото на бургаската болница през централния бул. " Стефан Стамболов ". Протестиращите ще блокират придвижването до 20 ч.

От полицията оферират различно трасе за водачите, пътуващи към Южното Черноморие и Слънчев бряг. То е през автомагистрала " Тракия ", като би трябвало да се хване отбивката на Камено – Българово.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР