За 15 000 човека е осигурен хлорохин. Лекарството ще бъде

...
За 15 000 човека е осигурен хлорохин. Лекарството ще бъде
Коментари Харесай

Осигуриха хлорохин за 15000 души

За 15 000 индивида е обезпечен хлорохин. Лекарството ще бъде доставено във всички лечебни заведения в страната. Това сподели в „ Здравей, България “ по Нова телевизия шефът на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ доктор Асен Балтов.

Според него резултатът от това, което вършат недисциплинираните хора, които си фантазират, че всичко се е разминало, ще го забележим след 10-15 дни.

„ Тогава ще стартират да се усилват болните, тъй като този ковид витае във въздуха над София. Факт е, че 2/3 от хората са инфектирани. Не мислете, че епидемията е завършила “, добави той.

„ Благодарение на държавното управление и на щаба успяхме да създадем изключителна метаморфоза на всичките лечебните заведения. Реорганизацията стана допустима поради дребния брой на инфектирани “, съобщи Балтов.

„ Пирогов “ не е имал инфекциозно поделение, само че успяхме да създадем клиника с реанимация. Това стана допустимо с помощта на ограниченията, добави той.

„ Не съм склонен, че би трябвало да се разглабват ограниченията, тъй като имало стаден имунитет. Това въобще не е правилно, тъй като не става въпрос за грип. Огромна е разликата. Има хора, които лежат по 28 дни и не престават да са вирусоносители “, сподели още лекарят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР