За 12 години СОНИК СТАРТ се утвърди не само като

...
За 12 години СОНИК СТАРТ се утвърди не само като
Коментари Харесай

СОНИК СТАРТ с безплатни семейни консултации по случай 12-ия си рожден ден

За 12 години СОНИК СТАРТ се утвърди освен като водеща организация в обществената сфера в България, само че и като една от най-големите на Балканите.

За това време тя наложи радикално друг прочит на обществените услуги в страната, доказвайки, че може и би трябвало да се търси добавена стойност във всяка стъпка на подкрепяне, протекция и поддръжка.


През годините СОНИК СТАРТ даде път на над 300 млади експерти, които към този момент са водещи имена в областта на логиката на психиката, педагогиката, арт-терапията, обществената работа и така нататък През това време на личностно развиване, те потвърдиха, че с изключение на личната си орис, могат да трансформират стабилно и непознатите.

Организацията имаше друг метод и към доброволчеството, като съумя да включи в активността си над 500 доброволеца, които имаха опция да оказват помощ на доста хора.

През тези 12 години СОНИК СТАРТ провокира и университетския свят, като посредством стажантската си стратегия даде опция и академични преподаватели да се допират до действителността дружно със своите студенти.


До този миг са осъществени над 4000 събития на локално, районно, национално и интернационално равнище, и са обслужени повече от 50 000 потребителя на обществени услуги.

Друго, с което организацията може да се похвали, е че се трансформира в един от доверените източници в бранша на Националния статистически институт.


По мотив 12-годишния рожден ден на СОНИК СТАРТ се отделя бюджет от 24 000 лева за специфични начинания. В рамките на този бюджет, всеки от екипите на двайсетте центъра за даване на обществени услуги в страната ще има опция да отбрани идея за личен план, който ще усъвършенства работата в обществената сфера в страната, ще апробира нововъведения в поддръжка на хора в неравностойно състояние и ще усъвършенства редица професионални практики за даване на обществени услуги.


За своя 12-годишен рожден ден СОНИК СТАРТ стартира да дава гратис за жителите и юридически съвещания по семейно-правни въпроси в продължение на 6 месеца в 6 местоположения в страната – Балчик, Драгоман, Карлово, Левски, Първомай и Червен бряг. За всички останали жители важат безплатните съвещания по отношение на ковид, които се реализират единствено по телефона.

Всеки, който би желал да се възползва от безплатните юридически съвещания по семейно-правни въпроси, може да се свърже с центровете на СОНИК СТАРТ по телефон или мейл, оповестени на:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР