За 114-ти път протестиращи се събраха в петък вечерта в

...
За 114-ти път протестиращи се събраха в петък вечерта в
Коментари Харесай

Протестът прави тиквено парти Да сготвим Бойко

За 114-ти път протестиращи се събраха в петък вечерта в триъгълника на властта в София с цел да изискат още веднъж оставката на премиера Бойко Борисов, въпреки да са наясно, че няма да я получат. Заради студа присъстващите бяха по-малко, а ораторите - " по-експедитивни " в речите пред Президентството, само че приканиха хората " да се стоплят " на шествие до Орлов мост, където след 21 часа направиха обсада на придвижването.

Членът на уредниците на митингите от Отровното трио Арман Бабикян поздрави всички присъстващи хора, както и подкрепящите митинга, които по думите му са повече от намиращите се на площада.

" Протестът против властта ще продължи, ще изненада ръководещите и няма да се откаже макар студа ", сподели Бабикян.

Протестиращите приветстваха същинските борци – лекарите и сестрите, които се борят за живота на болните от ковид. Те са героите, а не оня, който се самозаписва от вкъщи си, сподели Бабикян..

" Този нерешителен човек изиска от Народното събрание утвърждение за закупуване на медикаменти, с цел да не го подгонели от прокуратурата. Иска да е почтен, каквото и да купи ", разяснява той изказването на прамиера от сутринта за поддръжката на Народното събрание за закупуването на ваксини против Covid-19.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР