За 11-ти път, екипът на Общински институт Старинен Пловдив“ кани

...
За 11-ти път, екипът на Общински институт Старинен Пловдив“ кани
Коментари Харесай

Безплатните покани за концерт на Античния


За 11-ти път, екипът на Общински институт „ Старинен Пловдив “ кани пловдивчани и посетители на града на „ Празници на Стария град “.

В продължение на цяла седмица от 12 до 18 септември под мотото „ Врати във времето ”, къщите и пространствата на Стария град ще се оживят от събития, отдадени на популяризирането на духовното и историческо завещание на Трихълмието.

Издание 2022-ра се посвещава на 100 години от рождението на Атанас Кръстев – Начо Културата. Неговото име е синоним на огромен строеж, който възражда старинната част на Пловдив и я трансформира в дом на артистичния и креативен дух.

Официалното разкриване на „ Празници на Стария град 2022 “ е на 12 септември в 20.00 часа с концерт-спектакъл „ Врати във времето ” на Античен  спектакъл . Събитието е подарък за пловдивчани и както всяка година ще е с вход с безвъзмездни предложения.

Можете да ги получите, от през днешния ден 08.09.2022 година, от Билетен център пред Община Пловдив,   Туристически информативен център на ул. „ Райко Даскалов ” 1 (до Римския стадион) и  Туристически информативен център на ул. „ Д-р Стоян Чомаков ” 1 (в Стария град).

Всяка покана важи за двама. Безплатните предложения ще се раздават до привършване на допустимия  потенциал на Античен спектакъл.

В концерта на Античен спектакъл Пловдив ще видите и чуете надарените осъществявания на знакови за Пловдив актьори от разнообразни жанрове. Мащабният концерт-спектакъл е следващо доказателство за живата пловдивска ЗАЕДНОСТ. Този път сред екипа на Консорциум „ Изкуство и обучение ”,  Българска национална телевизия 2 Пловдив и хората, които с почит, почитание и признателност не престават делото на Начо Културата – днешният екип на ОИ „ Старинен Пловдив “.

Пълна информация за събитията  в „ Празници на Стария град “ (12-18 септември) можете да намерите на: www.oldplovdiv.bg, както и в обществените мрежи Plovdiv Old town/official/
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР