За 104-та поредна вечер протестиращи се събраха пред президентството и

...
За 104-та поредна вечер протестиращи се събраха пред президентството и
Коментари Харесай

Отровното трио покани на работна среща Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов

За 104-та поредна вечер протестиращи се събраха пред президентството и желаеха оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев. Те блокираха бул. “Цар Освободител ”, а полицията пренасочваше трафика по обходен маршрут.

Организаторите от " Отровното трио " пък оповестиха, че са поканили извънпарламентарни партии на среща, с цел да се създаде механизъм за гаранция на честността на вота, тъй като от " Отровното трио " се притесняват от " всеобщи злоупотреби в границите на изборите в интерес на ръководещата партия и бездействието на правораздавателните органи ".

Арман Бабикян изясни, че покана е била отправена към " ИТН " с водач телевизионния водещ Слави Трифонов, групировката " Изправи се БГ " на Мая Манолова и " Демократична България " , тъй като, по думите му, най-малко към този момент статистическите изследвания даваш късмет на тези партии да влязат в идващото Народно заседание. Срещата най-вероятно ще се организира при започване на идната седмица, добави Бабикян.

След 20.30 часа протестиращите потеглиха на обичайното си шествие към " Орлов мост ", като блокираха основното кръстовище.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР