За 102-ра поредна вечер граждани се събраха на протест в

...
За 102-ра поредна вечер граждани се събраха на протест в
Коментари Харесай

Ден 102: Протестът готви изненада и продължава с участие на българи от Германия

За 102-ра поредна вечер жители се събраха на митинг в центъра на София с праволинейно искане за оставките на държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

От площад " Независимост " още веднъж се чуха възгласи " Оставка! " и тон на свирки и вувузели. Импровизираната естрада на фонтана пред Президентството, където от първите дни на митинга апели насочат представителите на Отровно трио, още веднъж бе отворена за всички жители, поискали да насочат обръщение.

" Ще продължим да търсим отговорност на политиците, бъдете сигурни. Извикайте " Оставка! ", прикани проф. Велислав Минеков.

" Донесете си яйца и домати, ще отидем на място, на което не сме били. Без значение какво ще е времето ", прикани от своя страната юрист Хаджигенов за утрешния митинг, съгласно който протестиращите са подготвили нови изненади за властта.

" В момента сме в скрит план какво тъкмо да се направи. Измисляме нови разновидности. Нека към този момент освен Европа, а целия свят да разбере какво става тук - разрушиха страната по този начин, както се разрушава врата от БОП-аджии, изгубили своя GPS ", съобщи проф. Велислав Минеков,
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР