За 10-та поредна година ски туринг бранда DYNAFIT ще събере

...
За 10-та поредна година ски туринг бранда DYNAFIT ще събере
Коментари Харесай

Състезание в защита на снежния леопард ще се проведе на Витоша

За 10-та поредна година ски туринг марката DYNAFIT ще събере всички зимни запалянковци в общо 10 страни в Европа, които ще се поизпотят по време на SNOW LEOPARD DAY, идея подкрепяща снежния леопард. В своето второ издание на SNOW LEOPARD NIGHT Витоша ще приветства всички ски туринг и трейл рънинг спортисти на 23-ти Февруари от 18:30ч. Стартът ще бъде даден пред хижа Алеко и състезателите ще би трябвало да изкачат и спуснат дистанцията до Черни Връх с дължина от 11 км с позитивна денивелация от 500 метра. След края на надпреварата отвесните метри на всеки един играч ще бъдат конвертирани в 1 евро цент и ще бъдат дарени на Snow Leopard Trust.
 Snow Leopard Trust има за цел да поддържа обществата живеещи в регионите на централна и южна Азия, които живеят с по-малко от 2$ дневно и се прехранват основно с отглеждане на животни. Често снежните леопарди, живеещи по тези места, стават жертви на хората населяващи регионите, като биват убити в миг на нахлуване над стадата им.

През 2018 SNOW LEOPARD NIGHT съумя да събере 1000 евро, като тази година уредниците се надяват да усилят сумата с най-малко 50%. Събитието приветства всички, които желаят освен да се поизпотят, само че и да се позабавляват.

За повече информация:

www.snowleopardnight.com
SLN Facebook
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР