За 10 ч. е обявено началото на среща в Столичната

...
За 10 ч. е обявено началото на среща в Столичната
Коментари Харесай

Среща в Столичната община търси изход от блокажа за избор на председател на СОС

За 10 ч. е оповестено началото на среща в Столичната община, проведена от общинските съветници на " Синя София " (Вили Лилков, Ивайло Йонков, Иван Сотиров) и Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация. Тя си слага за цялостен да откри излаз от блокажа за избор на ръководител на общинския съвет в София. 

Анонс за срещата направи Вили Лилков в последния работен ден преди празниците, като стартира познатата от Народното събрание формула: ротационен ръководител, като се стартира с представител на първата или втората политическа мощ. Тоест, от ПП-ДБ или ГЕРБ.

ГЕРБ към този момент удостовери, че ще взе участие в диалозите, инициирани от Лилков и Контрера. Българска социалистическа партия отхвърли поканата, с обяснението, че те са подготовка за " възпроизвеждането на некоалицията в Столичната община " и " началото на бъдеща сглобка " сред ПП-ДБ и ГЕРБ.
 
" Продължаваме промяната - Демократична България " (Спаси София) " не е обявявала обществено по какъв начин ще работи, само че евентуално ще изпрати свои представители.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР