За 10 ч. е насрочено заседанието на комисията по ревизията,

...
За 10 ч. е насрочено заседанието на комисията по ревизията,
Коментари Харесай

Комисията по ревизията се захваща със ”Златен гьол”. Депутатите изслушват шефа на ДАНС заради ”Магнитски”

За 10 ч. е планувано съвещанието на комисията по проверката, която ревизира ръководството на ГЕРБ и Бойко Борисов през последните 5 година Днес би трябвало да бъдат изслушани лица, забъркани в абсурда “Златен гьол”. При експлоадирането му стана ясно, че дезинфекцията на транспортните средства, влизащи от Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево” е предоставена на частна компания, вместо сериозните приходи да се осъществят от самото държавно ведомство.

Поканени на чуването са представители на Министерство на земеделието, храните и горите, Министерство на финансите, Българска организация по сигурност на храните, Национална организация за приходите и Агенция Митници.

Изслушано през днешния ден ще бъде и управлението на Държавна организация " Държавен запас и военновременни ресурси " и Българската петролна компания.

Комисията “Магнитски” ще изслушва ръководителя на ДАНС Пламен Тончев, шефа на Дирекция „ Финансово разузнаване “ Георги Попиванов и подуправителя на Българска народна банка Радослав Миленков –ръководител ръководство “Банков надзор”.

Заседанието е планувано за 12 ч.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР