З вездно участие и много забавни моменти очакват зрителите на

...
З вездно участие и много забавни моменти очакват зрителите на
Коментари Харесай

Звездни гост-водещи в „Семейни войни“ през май

З вездно присъединяване и доста занимателни моменти чакат феновете на „ Семейни войни “ идващия месец по NOVA. Популярни персони ще се изявят като гост-водещи и ще заемат за малко мястото на Цветомир Иванов в фамилната игра. През май в епизодите на предаването всеки от тях, дружно с участниците, ще търси най-популярните отговори на въпроси от нашето всекидневие в границите на пет рунда от играта.

Началото слага емблематичният водещ на „ Семейни войни “ – Дидо Мачев в първите два специфични епизода през идната седмица. Щафетата в сряда ще поеме любимецът на феновете – артистът Малин Кръстев. След него мястото на гост-водещ следва да заеме чаровната Алекс Сърчаджиева, която се превъплъщава в доктор Габриела Димова в последния сезон на здравната драма „ Откраднат живот “.
 Семейни войни
В два епизода шоуменът Къци Вапцаров, който тази пролет е участник в шоуто за звездни преобразявания „ Като две капки вода “, ще се завърне в амплоато на водещ, този път на „ Семейни войни “. Още обичани лица от най-гледаните продукции на NOVA също ще вземат присъединяване – Ненчо Балабанов, чиито завършения феновете наблюдават с интерес в “All Inclusive”, един от панелистите в „ На кафе “ – Кристина Патрашкова, както и кулинарният гуру началник Иван Манчев.
 Семейни войни
Като гост-водещи ще се включат още актьорите Тончо Токмакчиев и Румен Угрински, изпълнителите Криско, Дара, Кали и Емануела, шоуменът Иво Танев и топмоделът Маги Сидерова.

Шоуто ще бъде обезпечено и нито един епизод не е за изпускане. Бъдете със „ Семейни войни “ през целия месец май и се забавлявайте с познати лица, които ще влязат в обувките на водещия на занимателната игра Цветомир Иванов и питат „ 100 индивида “ всеки работен ден от 18:00 по NOVA.

Повече информация може да откриете в на предаването.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Влиза в аптеката апаш: - Давай бързо парите! Аптекарката Гинка, с дълготраен стаж, го изгледа строго отдолу под вежди: - Без рецепта нищо не давам! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИнтензивен е трафикът на изходите на София и на границата с Гърция " Огромни компании хвърлят невероятни средства, с цел да доближат до него ", съобщи основният държавен здравен инспекторЗагинаха хора, които са били задушени или стъпкани поради настъпилата паникаОколо 19 хиляди служители на реда и бойци от жандармерията са мобилизирани в Истанбул, с цел да управляват спазването на локдаунаБившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува федералното следствие против Рудолф ДжулианиХоя беше фамозен с кикота си употребен в голям брой мемета200 000 българи потеглят на пътНай-значително повишаване се регистрира при обществените и здравноосигурителните разходиКакво заяви ръководителят на Българска социалистическа партия и на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия НиноваДамският екип на разградчани през днешния ден боядиса яйца, които ще бъдат дарени на деца, лишени от родителска грижаРуският опозиционер Алексей Навални, говорейки през днешния ден за съветския президент Владимир Путин, употребява познатия от приказката на Андерсен израз " Царят е гол ".Кога ще е допустимо да се премине към планово ваксиниранеМВнР на България разгласи още един съветски посланик за личност нон грата и изиска правоохранителните органи на Руската федерация да окажат цялостно подпомагане на българските управляващи в следствието на гърмежите в български оръжейни складовеИзвършени са претърсвания на осем адресаГледайте новия епизод на престъпната поредност този петък от 22:00 ч. по NOVAКога преболедувалите CОVID-19 и тези, които са в развой на имунизиране могат да дарят кръв?От мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР