З вездни домакини в „Черешката на тортата“ през новата седмица

...
З вездни домакини в „Черешката на тортата“ през новата седмица
Коментари Харесай

Седмица на аламинутите в „Черешката на тортата“

З вездни домакини в „ Черешката на тортата “ през новата седмица стават джаз легендата Камелия Тодорова, ослепителният кореспондент на NOVA Василена Гръбчева, политологът Татяна Буруджиева, поетът Илиян Любомиров и юристът и публицист Александър Пелев. По традиция участниците ще получат и специфична задача от началник Манчев, която този път ще бъде отдадена на аламинутите.

В понеделник седмицата стартира с живата легенда Камелия Тодорова. Кралицата на джаза ще предложи неподготвено меню, въодушевено от разнообразни култури. Въпреки нетипичните предписания, вечерята на Камелия Тодорова ще се трансформира в същинска сензация, подправена с изключителни истории от живота ѝ, а финалът ще бъде изпълнен с позитивни страсти.

Кулинарен круиз из Средиземно море, подправен с усет от Балканите, чака феновете с Татяна Буруджиева във вторник. Политологът си слага повече от амбициозна задача със усърдно подбрани ястия. Домакинята ще вложи сърце и душа във вечерята, подготвяйки същински космополитно и богато меню, гарнирано с забавни диалози и доста усмивки.

В сряда за положителното въодушевление и кулинарна насита ще се погрижи всестранно развитият гений Илиян Любомиров. Той ще опита да очарова останалите звездни участници с меню-аламинут – леко, изискано и бързо приготвено. Илиян ще увлече компанията със сладки приказки и персонална изненада, която ще сътвори уютна атмосфера по време на вечерята му.

Чаровното лице на NOVA Василена Гръбчева завладява „ Черешката на тортата “ в четвъртък. В кухнята ще кипи професионализъм, а готвенето ще премине под зоркия взор на тим от бъдещи млади гении в кулинарията. Василена ще запознае гостите с близки до сърцето си дела и ще разтопи душата им със своя специфичен подарък.

Седмицата на аламинутите ще приключи Александър Пелев с доста внимание и отношение към детайла. Юристът и публицист ще смеси разнообразни и нетипични усети в своето меню, с цел да изненада всички с ястия от целия свят. Звездните участници ще бъдат посрещнати с невероятна музикална изненада, а страстите през цялата вечер ще бъдат откровени.

Какви ще бъдат оценките и кой ще си тръгне с плакета, гледайте в премиерните епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Един отишъл при любовницата си. Като си тръгвал, тя го напръскала с нейния парфюм " Нина Ричи ", с цел да си спомня за нея. Мъжът се притеснил… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКога е най-подходящото време за дете и семейство – тази неделя след централната емисия вести на NOVAКакви изводи демонстрират резултатите от извършените изпитиПредвид високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на обвинения за период до 72 часаДоброто фамилно образование е основа на всяко крепко и проспериращо общество " Със София се усещаме отлично и нямаме самообладание да посрещнем дружно всички провокации и хубавини, които ни чакат ", написа певицатаВижте потребните ѝ свойства, които ще ви накарат да я включите в диетата сиКак да изберем име на домашния любимецПътешественичката Силвия Атанасова споделя за плана „ Виртуални пътешествия по света “ в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bgЕкспозицията е озаглавена „ Принц Филип: Честване “Наследницата на империята „ Фенди “ се омъжи за Арам АхмедТова ще се случи при започване на юлиЦентралната изборна комисия разгласява решение, в което е посочен методът за изпращане на машините за гласоподаване в секциите отвън странатаФосили на 120 000 до 140 000 години, открити в израелска каменоломна, са от клон на човешкото родословно дървоКакво можем да създадем по въпросаБлизо 150 души може да са ранени, съгласно първични данни на противопожарната службаПрез почивните дни през страната ще премине атмосферно смущениеОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР