З апочва ремонт на магистрала "Тракия" заради изгорялата цистерна вчера.

...
З апочва ремонт на магистрала "Тракия" заради изгорялата цистерна вчера.
Коментари Харесай

Спешно ремонтират АМ Тракия след изгорялата цистерна

З апочва ремонт на автомагистрала "Тракия " поради изгорялата цистерна през вчерашния ден. Движението в посока Бургас сред 5 и 9 км ще се реализира в двете посоки в лентата за София, оповестява.

Пожарът постанова асфалтът да бъде сменен. Очаква се това да се случи до края на седмицата, след което ще се ремонтира и платното към столицата.

При тежкия случай почина водачът на цистерната, а магиостралата остава затворена часове наред.



„ Бързата реакция на пожарникарите се оправиха чудесно и предотвратиха доста по-сериозен случай. Горяха нафта и бензин в три от взривените секции. Беше осъществена доста рискова операция. Ограничени бяха в действителност съществени щети”, разяснява Красимир Димитров от Столична община.

Той прибавя, че замърсяване на околната среда не е установено.



„ По моя преценка става дума за момент нехайство. Цистерната се цепи и се получава гърмеж в три от секциите”, разясни Димитров.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Въпрос към експертите: - Как да преместим петела по лятното часово време? Продължава да кукурига по зимното.. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНовини от Словакия разклатиха за следващ път доверието в съветската ваксина. Редица страни от Европейски Съюз я желаят, само че и подозренията в успеваемостта ѝ оставатСред тях е и водачът на ГЕРБ Бойко БорисовНай-старите човеци от пещерата Бачо Киро или групи тясно свързани с тях, са съдействали генетично за днешните хораСтраната ще направи това без посредничеството на ЕСНанесените вреди постановат реорганизация на настилката в правата и полагане на нови защитни оградиНе е доказана директна връзка с имунизациятаЕто какво гласи тяРодителите опитвали да имат деца от няколко години, само че се наложило майката да премине през лекуване за плодовитостНа него ще бъдат определени заместник-председатели и нови членове на изпълнителната и контролната комисияЕрдоган прикани също страните от мюсюлманската организация Д-8 да употребяват повече локални валути при търговията посред сиМнозина хора на изборни длъжности се оказаха забъркани в кавги, свързани с пандемиятаМъж от Берковица, който бил подложен под домашна карантина за лекуване от COVID-19, работил на изборите като ръководител на секционна изборна комисияЩе е добре в случай че съветските маневри са просто блъф и скоро приключат. Но Западът не би трябвало да се лимитира с очаквания по този въпросПричината е замърсяване със СалмонелаРегистрираният брой на случаите на ковид по света е единствено част от действителния, отбелязва организация Франс прес Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР