З а четвърти път жители на град Камено бойкотираха проект

...
З а четвърти път жители на град Камено бойкотираха проект
Коментари Харесай

Жители бойкотират проект за крематориум в Бургаско

З а четвърти път поданици на град Камено бойкотираха план за създаване на крематориум край обитаемото място. Към недоволните, разписали се в протестна подписка, се включиха и поданици на прилежащото градче Българово, на територията на област Бургас.

Събирането в Камено бе четвърто по ред публично разискване за строителното желание което възлиза близо 8 млн. лв. за частния вложител, споделя.

Жителите на Камено и Българово отхвърлиха да изслушат вложителя на огромния план, а стартира нова подписка за прекъсване построяването на крематориум. Инициативен комитет повече от година търси подпомагане от виновните институции.

Кметът на Община Камено Жельо Върдунски сподели, че съвсем цялото население не възприема реализирането на подобен план.

Кметът на град Българово Йордан Йорданов съобщи също, че съгражданите му не утвърждават съществуването на крематориум покрай тях и изцяло поддържат митинга на жителите на Камено.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Прибира се дамата, ляга на спалнята, поразмърдва се и ненадейно подскача: - Кой ми е спал в леглото?!? " Да им се не видят и матраците… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВреме е за нещо свежо, зелено, виталноТърговци всеобщо пробват да пласират изостаналата продукция с неточни известия за отстъпкиОпозиционерът разчиташе да показа свои претенденти на септемврийските избориПрокуратурата не е протестирала решението на спецапелативния съд пред ВКСРешението е взето с 11 гласаСпоред нея главната задача на служебния кабинет е да приготви почтени и транспарантни избориВижте коя порода няма да ви насрочва срещи с ветеринарТленните остатъци на огромния артист ще останат в ПловдивБраузърът разполага с доста лесна и комфортна функционалност за тази целВижте каква е причинатаОбщият брой на инфектираните с ковид в страната са 22,99 милиона, а умрелите - 249 992До какви непредвидени последствия може да докара пандемията от новия коронавирусВ момента всеки трети българин страда от алергияЗа методът TееthXpress, безболезненото лекуване и медицински сън, споделя доктор Кирилов в изявление за Vesti.bg Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР