Ювентус записа драматична победа с 3:2 като гост над Киево

...
Ювентус записа драматична победа с 3:2 като гост над Киево
Коментари Харесай

CR7 с първи мач за Юве - не вкара


Ювентус записа трагична победа с 3:2 като посетител над Киево в дебюта на Кристиано Роналдо. Двубоят бе от 1-ия кръг на Серия " А ". " Бианконерите " излязоха напред в резултата още в 3-ата минута посредством Сами Кедира, само че домакините обърнаха с голове на Степински и Джакерини от дузпа. В 75-ата минута Бонучи изравни, а в продължението на мача Федерико Бернардески донесе трите точки на своя тим, съобщи Sporta.bg.

Кристиано стартира на върха на офанзивата на " остарялата госпожа ", само че се отличи с редица пропуски, а на няколко пъти и Стефано Сорентино сподели забележителен инстикт и избави.

Двубоят стартира чудесно за " остарялата госпожа ", които поведоха още в 3-ата минута. Разписа се Сами Кедира с акуратен удар от границата на наказателното поле. В 8-ата минута бранител на Киево се хвърли в краката на Кансело и предотврати втори гол във вратата на домакините.

В 18-ата минута Кристиано Роналдо бе покрай първия си гол в Серия " А ". Португалецът получи отличен пас от Куадрадо, само че ударът му мина около десния непряк дирек на вратата.

В 30-ата минута Роналдо опита да изненада Сорентино с добър удар с левия крайник от най-малък ъгъл, само че изстрелът му прелетя над напречната греда.

В 38-ата минута Киево стигна до изравнителен гол. Негов създател стана Мариуш Степински с глава след центриране на Джакерини. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР