Ювентус временно се върна еднолично на върха в Серия А,

...
Ювентус временно се върна еднолично на върха в Серия А,
Коментари Харесай

Ювентус временно си върна едноличното лидерство в Калчото

Ювентус краткотрайно се върна еднолично на върха в Серия " А ", откакто завоюва гостуването си на Сампдория в дуел от 17-ия кръг. Успехът с 2:1 за " бианконерите " беше изкован още през първата част, когато на " Луиджи Ферарис " паднаха всичките три попадения в мача. Селекцията на Маурицио Сари дръпна с три точки на огромния си съперник Интер, който на 21 приема вкъщи Дженоа.
 Той е безконечен - Ювентус предлага нов контракт на Джиджи Буфон
Той е безконечен - Ювентус предлага нов контракт на Джиджи Буфон

Остава в торинския гранд до 2021 година

Юве откри резултата в 19-ата минута, когато прецизен беше Пауло Дибала. Аржентинецът осъществя прословут гол, откакто стреля по диагонал от безгрижен след пас по въздуха на Алекс Сандро. Изпълнението му беше покрай съвършенството и не остави никакъв късмет на румънеца Аудеро.
 Снимка 458182
Източник:

За кеф на своите почитатели Самп се върна в мача с настъпването на 35-ата минута. Алекс Сандро сбърка в неприятна част от терена, която даде опция за контра на " моряците ". Отбраната на " Старата госпожа " по този начин и не почисти качествено топката, като тя попадна на шута на Капрари, който с прекрасен изстрел не остави късмет на Буфон.

В края на частта обаче първенците още веднъж си върнаха преднината. Алекс Сандро центрира към далечната греда за Роналдо, който скочи най-високо и с глава подсигури трите точи за " бианконерите ".
 Серия
Серия " А " взима дейни дейности в битката против расизма

Стартира специфична акция

През втората част CR7 можеше да запише на сметката си и още едно попадение, само че маркираното такова от него в 90-ата минута беше анулирано заради засада. 120 секунди по-късно гостите останаха с човек по-малко поради втория жълт картон на Джанлука Капрари.

САМПДОРИЯ - ЮВЕНТУС 1:2

0:1 Дибала (19 " ), 1:1 Капрари (35 " ), 1:2 Роналдо (45 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР