Ювентус водеше комфортно с 3:1 на Парма, но допусна изравняване

...
Ювентус водеше комфортно с 3:1 на Парма, но допусна изравняване
Коментари Харесай

Алегри: Понякога топката просто трябва да бъде изритана в трибуните

Ювентус водеше удобно с 3:1 на Парма, само че позволи равнене след два гола на ветерана Жервиньо. Резултатът, и най-много лекотата, с която тимът се огъна в последните минути, ядосаха съществено старши треньора на " бианконерите " Масимилиано Алегри.

" Бяхме меки в отбрана и направихме няколко неточности. Трябва да сме съсредоточени във всеки един миг, а не да си мислим, че мачовете са решени, преди да са. Случилото се при третия гол е неприемливо. Не може да се играе по този метод до флагчето за корнер. Топката просто би трябвало да бъде изритана ", гневеше се Алегри на конференцията след дуела на " Алианц Стейдиъм ".

" Срещу Лацио спечелихме с шанс, само че през днешния ден бяхме осъдени. Нивото ни на централизация не е такова, каквото би трябвало да бъде. Щом сме позволили три гола вкъщи, значи не сме се справили в отбранителен проект. Вярно е, че тази защитна четворка игра дружно за пръв път, само че тъкмо по тази причина трябваше да си оказваме помощ повече, а не да оставяме централните бранители в обстановки един на един. Няма нищо срамно топката да бъде изритана в трибуните, в случай че се постанова ", продължи наставникът на " Старата госпожа ".

" Поне зарадвахме хората, които се оплакват, че мачовете ни са скучни. Красивият футбол не подсигурява положителни резултати. Въпреки всичко, преднината ни пред втория в класирането е добра ", добави Алегри.
Серия А 22 кръг, събота 2 февруари  Ювентус 3:3краен резулат  Парма
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР