Ювентус вече е решил какво ще е бъдещето на треньора

...
Ювентус вече е решил какво ще е бъдещето на треньора
Коментари Харесай

Ювентус реши съдбата на Алегри и кой ще бъде неговият наследник

Ювентус към този момент е решил какво ще е бъдещето на треньора Масимилиано Алегри. В клуба са решили, че е време да се разделят с наставника след края на сезона, твърди трансферният специалист Фабрицио Романо. Според него, експертът сигурно ще напусне „ биаконерите “, като в това време торинци към този момент мислят интензивно кой ще го размени през лятото и все още любимец за поста е треньорът на Болоня Тиаго Мота.

„ В момента едно от най-интересните имена измежду треньорите е Тиаго Мота след страхотната работа, която свърши отпред на Болоня. Според някои информации Ювентус се интересува от него. Доколкото аз знам торинци сигурно ще се разделят с Масимилиано Алегри в края на сезона. Това са информациите, които получавам от моите източници. Относно Мота, чакам скоро да има забавно развиване “, съобщи Романо в колонката си за Сaughtoffside.

Юве обаче не е единствения претендент за услугите на Тиаго Мота. Името на бразилеца с италиански паспорт е спрягано и като вид за възможен заместител на Ерик загар Хаг в Манчестър Юнайтед при вероятно уволняване на нидерландеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР