Ювентус усилено работи по привличането на младата звезда на РБ

...
Ювентус усилено работи по привличането на младата звезда на РБ
Коментари Харесай

Ювентус изпрати оферта за Холанд, играчът се колебае

Ювентус интензивно работи по привличането на младата звезда на Република България Залцбург Ерлинг Холанд. " Бианконерите " са в напреднали договаряния за норвежкото дете-чудо, само че към момента не е ясно дали ще съумеят да го вземат в редиците си, написа " Калчомеркато ".

Торинци оферират на Холанд 5-годишен контракт и заплата от 3 милиона евро на сезон плюс спомагателни бонуси. В същото време " бианконерите " са отправили оферта и към неговия клуб Република България Залцбург. Двата клуба са в положителни връзки, а същото важи и за сътрудника на играча Мино Райола. Сделката обаче към момента е под въпрос.

Сега всичко зависи от 19-годишния гений, който обаче се колебае дали да одобри предлагането на Юве. Причината е, че той и фамилията му се тормозят, че за него е прекомерно рано да отиде в толкоз огромен клуб. Те считат, че с цел да продължи развиването си, нападателят би трябвало първо да поиграе в някой клуб с по-малки упоритости, в сравнение с да отиде в тим цялостен със звезди, където не е несъмнено дали ще може да се пребори с конкуренцията и да играе постоянно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР