Ювентус трябва да преоткрие своята идентичност за последните два мача

...
Ювентус трябва да преоткрие своята идентичност за последните два мача
Коментари Харесай

Алегри: Трябва да намерим себе си отново в следващите два мача

Ювентус би трябвало да преоткрие своята еднаквост за последните два мача от Серия А за годината, сподели старши треньорът Масимилиано Алегри.

Отборът му стартира акцията с вяра да си върне купата в Серия А, само че е едвам седми в класирането след 17 мача, на 12 точки зад водача и защитаващ купата си Интер.

Ювентус приключи 1:1 с Венеция предишния уикенд, а в събота излиза против Болоня.

"Трябва да намерим себе си още веднъж в идващите два мача. През януари имаме четири-пет значими мача. Трябва да създадем най-хубавото, което можем през втората половина на сезона. Трябва да работим с убеденост ", сподели Алегри на конференция.

Той разкри, че голмайсторът Пауло Дибала няма да бъде употребен против Болоня, до момента в който Федерико Киеза и Данило също са навън от групата, а Джорджо Киелини е под въпрос.

"Ние желаеме да приключваме възможностите, които сътворяваме, и се стремим да се подобрим в това отношение. Но би трябвало да го създадем умерено и да се оправим с тези проблеми. Наясно сме, че изоставаме в класирането, само че имаме 21 мача, с цел да решим това ", добави той.

Ювентус приема Каляри идващия вторник преди двуседмична зимна пауза, само че стартира 2022-а с тежка стратегия и дуели Наполи, Рома и Милан в Серия А през януари, когато трансферният прозорец се отваря още веднъж за един месец.

"Трансферният пазар няма да реши това, което би трябвало да разгадаем, нашите проблеми в офанзива. Отборът е отличен, само че би трябвало да се подобрим в някои аспекти. Държим мачовете си отворени прекалено много и е обикновено да има такива, както против Венеция, където можеш да допуснеш гол с първия им удар към вратата. Ето за какво би трябвало да умееш да използваш възможностите си ", разяснява Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР