Ювентус стигна до измъчена победа с 1:0 при гостуването си

...
Ювентус стигна до измъчена победа с 1:0 при гостуването си
Коментари Харесай

Късен гол зарадва Ювентус в Кремона

Ювентус стигна до измъчена победа с 1:0 при гостуването си на Кремонезе. Срещата беше от 16-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в мача вкара Аркадиуш Милик в добавеното време на мача и по този метод даде сполучлив старт на годината за " бианконерите ". 

Срещата стартира по-добре за домакините и още във 2-ата минута Окереке пропусна да се разпише. Малко по-късно шут на Десерс мина над вратата. В 15-ата минута Валери трансферира Шчесни с глава, само че попадението не беше зачетено поради засада. 

Ювентус погледна по-смело към вратата на домините и вратарят на два пъти мазета в корнер удари на Суле. В 39-ата минута мощен шут на Костич профуча около гредата. До почивката Серникола и Кастанети се регистрираха с пропуски. 

Втората част стартира с рискови удари на Мирети и Гати, само че и двамата не сполучиха. В 69-ата минута удар на Десерс срещна гредата. Малко по-късно Карнезеки се намеси след удар на Рабио, а след осъществяване на корнер отрази удар на Кийн. В 83-ата минута опит за центриране на Афена-Гиан срещна гредата. 

Единственото попадение в мача падна в добавеното време. Милик извърши директен свободен удар, а топката се отби в гредата и влезе във вратата. 

Успехът изкачи Ювентус на трето място във краткотрайното класиране с 34 точки. Кремонезе е 19-и със 7 точки и без победа от началото на шампионата. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР