Ювентус стигна до 1:1 срещу гостуващия Болоня. В края на

...
Ювентус стигна до 1:1 срещу гостуващия Болоня. В края на
Коментари Харесай

Ювентус се измъчи срещу 9 от Болоня

Ювентус стигна до 1:1 против гостуващия Болоня. В края на мача гостите останаха с 9 души на терена, което разреши на Юве да изравни. Попадението за Болоня бе дело на Марко Арнаутович, който се възползва от подаване на Роберто Сориано.

За домакините прецизен бе Влахович в четвъртата минута на продължението. Малко по-късно вратарят на гостите Скорупски направи отлично избавяне против Адриен Рабио.

В 11-ата минута Душан Влахович от " бианконерите " стреля рисково с глава, само че топката мина малко над напречната греда.

Малко по-късно Арнаутович получи превъзходен пас в наказателното поле на отбора от Торино, само че контролът на топката му не бе добър и тя му бе отнета. В 21-вата минута още веднъж Влахович направи огромен пропуск, като шутът му мина доста покрай левия дирек.

В 52-рата минута Арнаутович се реваншира, като получи прекрасен пас в наказателното поле и с изострен невисок удар изведе отбора си напред в резултата.

В 57-ата минута Алваро Мората можеше да изравни, само че ударът му с глава след корнер срещна левия дирек.

В 82-рата минута Влахович извърши отлично воле, което още веднъж направи вратаря беззащитен, само че топката отново срещна гредата.

Пет минути преди края на постоянното време съдията Хуан Лука Саки изгони бранителя на Болоня Адама Саомаро с червен картон. Веднага по-късно и Гари Медел от гостите бе изпъден поради втори жълт картон, като отборът приключи мача с девет индивида на терена.

Болоня обаче съумя да удържи точката. Така Ювентус остана на осем точки от първото място, а гостите са 13-и в класирането.
 Фиорентина победи Венеция с 1:0
Фиорентина победи Венеция и резервира възможностите си за Топ 6

Единственото попадение за " виолетовите " вкара Лукас Торейра
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР