Ювентус спечели с 3:0 гостуването си на Лече от 21-ия

...
Ювентус спечели с 3:0 гостуването си на Лече от 21-ия
Коментари Харесай

Ювентус разби Лече и превзе върха в Серия А

Ювентус завоюва с 3:0 гостуването си на Лече от 21-ия кръг на Серия А и най-малко краткотрайно стъпи на първото място в класирането. Тимът от Торино има точка задатък пред Интер, които обаче е с мач по-малко, поради присъединяване си в шампионата за Суперкупата на Италия в Саудитска Арабия.


" Бианконерите " бяха без Федерико Киеза, Адриен Рабио, Мойс Кийн и Матия Де Шилио, само че Маккени и Федерико Гати се завърнаха след наказване. Домакините пък бяха бед Ламек Банда, Хамза Рафия, Ахмед Туба и Кастрио Дермаку.

Първата голова опция за Ювентус пристигна в 11-ата минута. Тогава Уестън МакКени засече с глава подаване от ъглов удар, само че не сполучи. Като цяло през първото полувреме нямаше чак толкоз доста голови положения, като двата тима съумяха да създадат по един прецизен удар.

В 47-ата минута Понтус Алмквист падна в наказателното поле на Ювентус, само че реферът не отсъди дузпа за домакините. В 59-ата минута Юве поведе. Душан Влахович получи центриране в наказателното поле и насочи топката в горния ляв ъгъл за 0:1.

След още 10 минути игра резултатът стана 0:2. Костич от дребен ъгъл подаде на Маккени с глава, а тъкмо преди топката да влезе във вратата, Влахович стигна до нея и записа гола на свое име. Глейсон Бремер добави трети гол в края на мача, като се извиси над противниците и засече с глава центриране от свободен удар на Самюел Айлинг Джуниър. Шчесни резервира чиста мрежа със ужасно избавяне с една ръка на Никола Сансоне надълбоко в края на мача.. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР