Ювентус спечели с 2:0 домакинството си на Интер и сложи

...
Ювентус спечели с 2:0 домакинството си на Интер и сложи
Коментари Харесай

Ювентус сложи край на серията без победа срещу Интер

Ювентус завоюва с 2:0 семейството си на Интер и постави завършек на серията от три следващи провали и общо четири мача без победа против този противник. Последната победа на " бианконерите " в Дерби Д " Италия беше през месец май предходната година, а от този момент до през днешния ден отборът беше записал тъждество и три провали. За Юве триумфът беше под №115 в общо 260 мача против Интер.

До почивката Интер имаше изключителни шансове, само че поредно Един Джеко, Дензъл Дъмфрис и Лаутаро Мартинес направиха пропуски.

И двата гола на " Ювентус Стейдиъм " паднаха през второто полувреме. Адриен Рабио вкара за 1:0 в 52-ата минута, когато получи прекрасен пас от Филип Костич. Така той се трансформира в третият френски халф на Юве, който осъществя против Интер в мач от шампионата. Другите двама са Мишел Платини и Зинедин Зидан.

След малко повече от час игра Данило от състава на Ювентус прати топката в мрежата зад стража Онана след центриране на Костич от ъглов удар, само че попадението бе анулирано след намесата на ВАР, защото бранителят на домакините си е послужил с ръка, преди да се разпише. В една от последвалите обстановки пред вратата на " нерадзурите Малко по-късно Филип Костич нацели страничния дирек на вратата на Онана, който обаче закачи леко топката.

Младокът Николо Фаджоли постави точка на разногласието в 84-ата минута, когато материализира втората асистенция на Костич за вечерта - 2:0.

С тази победа Юве се изкачи до петото място в класирането с 25 точки, до момента в който " нерадзурите " са на седма позиция с точка по-малко. Лидер е Наполи с 35 пункта, а втори е Милан с 29. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР