Ювентус ще опита да предоговори сделката с за , пише

...
Ювентус ще опита да предоговори сделката с за , пише
Коментари Харесай

Юве предоговаря сделката с Атлетико Мадрид за Мората

Ювентус ще опита да предоговори договорката с за, написа " Corriere di Torino ". В момента испанският нападател играе чартърен в състава на " бианконерите ", които имат опцията да изплатят правата му против 45 милиона евро. В клуба са доста удовлетворени от голаджията, който се вписа идеално в схемата на и има 13 гола в 20 мача във всички шампионати. Затова от " Старата госпожа " желаят да го задържат за непрекъснато.

Вместо да платят заложената в контракта с Атлетико уговорка за откупуване, от Ювентус ще опитат да предоговорят изискванията на договорката с " Дюшекчиите ". Италианците желаят да удължат наема на Мората за още един сезон, като платят на мадридчани 10 милиона евро, които по-късно да бъдат приспаднати от сумата за откупуване, която да стане 35 млн. евро и да бъде платена през лятото на 2022 година

Макар Атлетико да избира да продаде Мората още в този момент, в клуба може и да се съгласят на компромис и да одобряват предлагането на Ювентус. Причината за това е, че самият Мората е благополучен в и желае да остане там, а в това време на " Уанда Метрополитано " към този момент откриха подобаващ негов заместител в лицето на.

Междувременно в Юве имат да вземат решение още два проблема с преотстъпени играчи в клуба. Става въпрос за и Уестън Макени, които играят при торинци чартърен надлежно от и. Много евентуално е и с техните покупко-продажби да се подходи по сходен метод.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР