Ювентус се върна на победния път с успех у дома

...
Ювентус се върна на победния път с успех у дома
Коментари Харесай

Измъчена победа за Юве

Ювентус се върна на победния път с триумф вкъщи с 1:0 против Фиорентина в мач от 31-ия кръг на италианската Серия А.

Юве не познаваше усета на успеха в четири следващи турнирни срещи, само че въпреки и мъчно съумя да завоюва против Фиорентина и се утвърди на третото място, правейки решителна крачка към присъединяване в Шампионска лига.

В воин за " Старата госпожа " още веднъж се трансформира бранителят Федерико Гати, който осъществя единствения гол в 21-а минута с добавка, откакто удар на Бремер се отби в гредата. За Гати това е четвърти гол в Серия А за сезона.

Ювентус влезе в мача мобилизирано с упоритостта да прекъсне отрицателната серия и изигра мощно първо полувреме, в което с изключение на попадението на Гати, на два пъти и гредите избавиха вратата на Фиорентина след удари на Гати и Бремер. Три попадения на домакините бяха анулирани зарада засади.

През втората част Фиорентина имаше отлична опция да изравни, само че ударът на Нико Гонсалес срещна гредата в 74-ата минута.

Ювентус е трети в класирането с 62 точки, до момента в който Фиорентина заема 10-о място с 43 точки. Води Интер със 79 точки, втори е Милан с 68.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР