Ювентус се реваншира за грешката си в миналия кръг на

...
Ювентус се реваншира за грешката си в миналия кръг на
Коментари Харесай

Юве не допусна нова грешка в Серия А, бианконерите с класика срещу Сасуоло

Ювентус се реваншира за грешката си в предишния кръг на Серия " А ", разбивайки с 3:0 като посетител Сасуоло. Точни за " бианконерите " бяха Сами Кедира (23), Кристиано Роналдо (70) и Емре Джан (87). За " неровердите " до 79-ата минута игра някогашният футболист на Левски Мехди Бурабия.

" Старата госпожа " продължава да бъде безапелационен водач в Серия " А " с 63 точки, до момента в който Сасуоло е с 30 пункта на 11-а позиция.

Двубоят стартира по-добре за " неровердите ". Във 2-ата минута рисков удар на Сенси мина около лявата греда. Малко по-късно Джуричич остана самичък против Шчесни след неточност на Ругани, само че вратарят съумя да избие топката. Сърбинът падна в наказателното поле, а консултацията на съдията с ВАР сподели, че вратарят първо е играл с кълбото.

Юве излезе напред в резултата в 23-ата минута. Консили мазета топката право в Роналдо, който стреля незабавно. Стражът съумя някак да се оправи, само че при добавката Сами Кедира вкара на празна врата.
 Снимка 405694
Източник:

В добавеното време на първото полувреме Консили избави рисков удар на Бернардески, а при добавката Кедира не откри очертанията на вратата.

В началото на втората част Ругани не съумя да се разпише от няколко метра. Гол на Роналдо бе анулиран поради засада в 52-ата минута. Три минути по-късно Сасуоло можеше да изравни след неточност на Шчесни, само че Берарди не съумя да уцели опразнената врата.
 Ювентус е най-силният посетител в Серия
Ювентус е най-силният посетител в Серия " А "

Торинци имат пет " сухи мрежи " надалеч от вкъщи

В 70-ата минута Роналдо бе прецизен 0:2, откакто се разписа с глава при центриране от ъглов удар.

Крайният резултат оформи резервата Емре Джан. Германският халф влезе в игра в 85-ата минута, а две по-късно се разписа за 0:3 след подаване на Кристиано.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР