Ювентус се изправя срещу Удинезе в 1/8-финален сблъсък от турнира

...
Ювентус се изправя срещу Удинезе в 1/8-финален сблъсък от турнира
Коментари Харесай

Юве без Роналдо, Удинезе с резервите

Ювентус се изправя против Удинезе в 1/8-финален конфликт от шампионата за Купата на Италия. Домакините имат съществени упоритости в шампионата и излизат единствено и само за победа през днешния ден. Гостите надали имат кой знае какви упования към този мач, само че все пак ще се надяват да излъжат много по-именития си противник.

Маурицио Сари е дал отмора на огромната звезда Кристиано Роналдо. Като цяло обаче той залага на много боеспособен състав с Гонсало Игуаин на върха на офанзивата и Пауло Дибала, Дъглас Коста и Федерико Бернардески зад тила му. Родриго Бентанкур и Адриен Рабио ще работят в средата на терена, а в отбрана излиза карето Данило, Матайс де Лихт, Даниеле Ругани и Алекс Сандро. На вратата е Джанлуиджи Буфон.

Удинезе пък на процедура излиза с запасите. Николас ще бъде на вратата и пред него ще стартира триото Николас Опоку, Себастиан де Майо и Брам Нуйтинк. Хиде тер Авест и Кен Сема ще са в ролята на халф-бекове, а в средата играта ще движат Антонин Берак, Мато Яяло и Уолъс. В предни позиции пък ще се разчита на Илия Несторовски и Лукаш Теодорчик.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР