Ювентус се измъкна в края и победи предпоследния в класирането

...
Ювентус се измъкна в края и победи предпоследния в класирането
Коментари Харесай

Юве се измъчи срещу предпоследния в Серия А, но все пак грабна трите точки в добавеното време

Ювентус се измъкна в края и победи предпоследния в класирането Кремонезе като посетител с 1:0. Единственото попадение вкара Аркадиуш Милик от директен свободен удар в добавеното време на мача.

" Старата госпожа " имаше шанс първоначално, тъй като попадение с глава на Емануеле Валери бе анулирано след интервенция на системата за видео асистенция на съдиите (ВАР) поради засада при построяването на офанзивата.

В средата на първата част пропуск за " бианконерите " направи аржентинецът Матиас Суле. След почивката в игра за Ювентус се появи Федерико Киеза след лекуване на тежка травма. Именно пред него се откри чудесна опция, само че от комфортна позиция той стреля около левия дирек. До края пропуск за тима от Торино направи и Адриен Рабио. С трите точки Ювентус затвърди третото си място в класирането, а Кремонезе остана на дъното.
 Рома с най-малък триумф против Болоня, Лацио позволи поврат против Лече
Рома с най-малък триумф против Болоня, Лацио позволи поврат против Лече

Вижте детайлности

В другия късен мач Фиорентина и Монца направиха 1:1 в оспорван мач. Артур Кабрал изведе отбора от Флоренция напред в 19-ата минута с прецизен удар в десния ъгъл на вратата. Монца изравни след час игра, като Карлос Аугусто прати доста мощен и прецизен удар до левия дирек. Гостите даже бяха по-близо до цялостния поврат, като Андреа Петаня направи огромен пропуск и при добавка не уцели очертанията на вратата.

За Монца неизползвана запаса остана българският национал Валентин Антов.

Фирентина остана на десето място в класирането, а Монца се изкачи до 14-а позиция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР