Ювентус се доближи на две точки от Интер в битката

...
Ювентус се доближи на две точки от Интер в битката
Коментари Харесай

Ювентус диша във врата на Интер след любимото 1:0 над Рома

Ювентус се приближи на две точки от Интер в борбата за Скудетото. Селекцията на Масимилиано Алегри победи с минималното 1:0 над Рома, а единственото попадение беше дело на Адриен Рабио. Дербито предложи много забавни мигове и съществено тактическо надиграване, което в последна сметка приключи с важите три пункта за торинци. Припомняме, че нощес Интер направи неверна стъпка и не съумя да пречупи съпротивата на Дженоа.

" Вълците " можеха да открият резултата още в четвъртата минута, когато след центриране от корнер Браян Кристанте стреля, само че топката първо се отклони в тялото на Влахович, а по-късно и в близката греда.
 Каляри - Емполи 0:0 в дуел от Серия
Съдбата обърна тил на Каляри в опашкарското дерби против Емполи

Николо Виола се трансформира в антигерой за домакините

В 41-вата минута Руи Патрисио се оправи с следващия шут на Влахович, който се оказа първия прецизен в мача. Малко преди почивката Филип Костич с воле насочи топката към мрежата на гостите, само че Еван Ндика съумя да я избие с глава. Атаката продължи и последва удар от огромна отдалеченост на Мануел Локатели, само че топката приключи в навън.

Второто полувреме стартира по отличен метод за домакините. Костич изостри офанзива на " Старата госпожа ", след което топката стигна до Влахович, който технично чукна с пета. Така кълбото се озова във присъединилия се Адриен Рабио, който от близко съумя да преодолее Руи Патрисио за 1:0.

В идващите минути " джалоросите " поеха самодейността, само че без да заплашват противниковата врата. Така се стигна до 71-вата минута, когато Дибала опита шут от дъгата на наказателното поле, който беше избавен от Войчех Шчесни.
 Удинезе - Болоня 3:0 в дуел от Серия
Удинезе върна Болоня в действителността

Селекцията на Габриеле Чофи завоюва с безапелационното 3:0

В 84-ата минута Уестъ Макени получи късо подаване в наказателното поле и стреля без непотребна подготовка. Топката беше ориентирана в центъра на вратата, само че Руи Патрисио отрази с крайник.

В самия край Ювентус можеше да убие интригата с втори гол. Такъв падна и беше дело на Федерико Киеза, само че той бе анулиран заради засада.

Рома можеше да измъкне равенството с една от последните офанзиви в срещата. Сердар Азмун се възползва от отлично центриране и насочи с глава, само че Шчесни беше на мястото си и улови.
 Милан - Сасуоло 1:0 в мач от Серия
Милан ловко дочака своя миг против Сасуоло

Пулишич донесе успеха с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР