Ювентус също следи ситуацията около нападателя на Тотнъм Хари Кейн,

...
Ювентус също следи ситуацията около нападателя на Тотнъм Хари Кейн,
Коментари Харесай

Ювентус също е на опашката за Хари Кейн

Ювентус също следи обстановката към нападателя на Тотнъм Хари Кейн, оповестява " Калчомеркато ". Звездата на " Шпорите " сякаш към този момент е подготвен да потърси ново предизвикателство и през лятото се обрисува да има сериозна борба за подписа му. Голаджията не е удовлетворен от неналичието на развиване на плана на Тотнъм и това е една от главните аргументи към този момент да мисли за трансфер.

В същото време в Ювентус са сложили като главен приоритет привличането на първокласен нападател за идващия сезон. Кейн също е попаднал в полезрението на " бианконерите ", които са подготвени да го вземат в състава си, в случай че се открие добра опция за това.

Дори и при сегашната изключителна обстановка обаче цената на англичанина си остава много висока. Известно е, че с президента на Тотнъм Даниел Леви много мъчно се договаря. Той надали ще пусне звездата си за по-малко от 120-130 милиона евро, а не е ясно дали от Юве са склонни да извадят сходна сума. Освен това и заплатата на футболиста не е по никакъв начин дребна. В момента той получава по 12 милиона евро на сезон.

Не на последно място би трябвало да се означи, че Юве ще има и сериозна конкуренция за подписа на Кейн. Смята се, че той е мощно мечтан и от Манчестър Юнайтед, както и от Реал Мадрид.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР