Ювентус с лекота разгроми с 4:0 и намери място сред

...
Ювентус с лекота разгроми с 4:0 и намери място сред
Коментари Харесай

Пирло: Когато дойдох в Юве, изоставахме от Милан, но накрая титлата беше наша

Ювентус с лекост разгроми с 4:0 и откри място измежду полуфиналистите за Купата на Италия. Наставникът на " бианконерите " е окуражен тимът да продължи победния си ход в шампионата, а също така да догони лидера в Серия " А ".

" Целта ни беше да се класираме за идващия кръг и го направихме против тим, който от началото на сезона се показва над упованията. Подходиме с оптималната централизация и това ни улесни. Вече свикнахме да играем на всеки три дни. Сега мислим за мача против, който е доста значим ", разяснява Пирло.

8 - have reached the Semifinals in eight of the last 10 seasons. Habit.
— OptaPaolo (@OptaPaolo) " Надявам се Буфон да подпише нов контракт. Той е наред, удовлетворен съм от него. Колкото до младите, ние сме единственият клуб, който има тим до 23 години. Това е от изгода за футболистите. Другите клубове също би трябвало да се замислят за нещо сходно ", акцентира някогашният халф.

" Когато дойдох в Юве като състезател, изоставахме от Милан през целия сезон, само че най-после станахме първенци. Всичко зависи от нас. Купата на Италия също ни е приоритет и чакаме с неспокойствие полуфинала против ", добави Пирло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР