Ювентус проявява интерес към вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де

...
Ювентус проявява интерес към вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де
Коментари Харесай

Ювентус следи ситуацията с Де Хеа

Ювентус демонстрира интерес към вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа. Бъдещето на испанеца на " Олд Трафорд " по никакъв начин не е несъмнено. В последните дни се появиха информации, че шефовете се двоумят дали да задействат клаузата за удължение на контракта му с една година. Затова " бианконерите " наблюдават от близко случавщото се и са подготвени да насочат оферта за испанеца, оповестява " Калчомеркато ".

Ако от Юнайтед решат да се разделят с Де Хеа, торинци ще се възползват от обстановката, с цел да привлекат вратаря със свободен трансфер. Той ще бъде взет за заместител на Войчех Шчесни, който в последно време е малтретиран от травми и не е в най-хубавата си форма. Договорът на поляка изтича през 2024 година и на този стадий торинци не възнамеряват да го удължават, а по-скоро ще търсят негов правоприемник.

За интерес на Ювентус към Де Хеа се говореше и в минали години, само че тогава по този начин и не се стигна до нещо по-сериозно. Сега обаче обстановката е друга, главно поради изтичащият контракт на испанеца. " Старата госпожа " разгласи големи финансови загуби и отсега нататък клубът ще бъде много по-сдържан на трансферния пазар и ще залага повече на свободни сътрудници и по-евтини играчи, като Де Хеа се вписва в този профил.

31-годишният испанец към този момент 11 години е на " Олд Трафорд ", откакто бе притеглен през 2011 година от Атлетико Мадрид. До момента той има 495 мача за " алените дяволи ", като с клуба завоюва купата в Премиър лийг, ФА Къп, Купата на Лигата и Лига Европа.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР