Ювентус пропусна да увеличи на 10 точки аванса си пред

...
Ювентус пропусна да увеличи на 10 точки аванса си пред
Коментари Харесай

Сари: Тотално доминирахме и изведнъж всичко се обърка

Ювентус пропусна да усили на 10 точки задатъка си пред втория в Серия " А " Лацио. Загубата от Милан с 2:4 пристигна след три гола в границите на 5 минути във вратата на Войчех Шчесни, а старши треньорът Маурицио Сари призна, че няма пояснение за случилото се в този интервал от дуела. Той обаче означи, че Юве е бил по-добрият тим в продължение на цялостен час.

" Мисля, че 60 минути играхме футбол от международна класа. Тотално контролирахме мача и в един миг като че ли изпаднахме в безсъзнание. Дори няма смисъл да задълбаваме за какво се получи това, защото скоро ни следва нов мач. И други тимове са изпадали в сходна обстановка. Трябва да извлечем позитивите от мача. Повтарям - в продължение на цялостен час ние напълно контролирахме протичащото се на терена ", съобщи Сари.

" Имахме и слаби мачове през сезона, само че в този момент беше друго. Днес играхме добре. Напоследък видях много отбори да имат сривове за малко време. Това се изяснява със странните условия, високите температури и сгъстения календар. Тази загуба няма нищо общо с мачовете против Верона и Наполи. Ние сме отбор, който играе превъзходен футбол и напълно скоро ще можем да го покажем още веднъж ", уверен е експертът.

" Защитата ни се оправи чудесно до първия гол за Милан, преди този момент те нямаха нито едно чисто състояние. Това изключване за 15 минути ни коства скъпо. В такава обстановка даже да смениш всички 11 футболисти, нищо няма да се промени. Не е имало подценяване, откакто разбрахме за загубата на Лацио от Лече. Не сме се отпуснали при 2:0, просто след дузпата всичко се обърка ", установи треньорът на " бианконерите ". Серия А 31 кръг, вторник 7 юли  Милан 4:2краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР