Ювентус продължава търсенето на нов централен нападател, който да бъде

...
Ювентус продължава търсенето на нов централен нападател, който да бъде
Коментари Харесай

Ювентус се насочва към нападател от Испания

Ювентус продължава търсенето на нов централен нападател, който да бъде съперник на. В последните месеци се спрягаха много разновидности, само че до момента торинци не съумяха да се спогодят с никой от тях. Така от клуба са решили да сменят тактиката и са насочили взор към Испания и по-конкретно към нападателя на, написа " Tuttosport ".

Юве в началото искаше от, само че той е пред трансфер в. пък за момента не пуска Джанлука Скамака, а договарянията с също не са сполучливи. Така на хоризонта се е появило името на Вилиан Жозе и в последните дни той стартира да се трансформира в главен вид за нов нападател на " Старата госпожа ".

29-годишният футболист има бразилски и испански паспорт, което ще улесни привличането му. Идеята на Юве е да опита да го вземе чартърен до лятото с алтернатива за откупуване. От Реал Сосиедад избират директна продажба, само че може и да се съгласят и на разновидността, препоръчан от торинци, тъй като в клуба желаят да създадат място за привличането на Карлос Фернандес от.

През този сезон Вилиан Жозе е отбелязал 4 гола в 20 мача във всички шампионати. Смята се, че той се вписва чудесно в характерностите, които желае от новия си нападател - мощен физически и с положителни механически умения.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР