Ювентус постигна споразумение за привличането на Пол Погба със свободен

...
Ювентус постигна споразумение за привличането на Пол Погба със свободен
Коментари Харесай

Ювентус договори Пол Погба за срок от четири години

Ювентус реализира съглашение за привличането на Пол Погба със свободен трансфер за период от четири години. Френският национал се чака да дойде в Торино в събота за медицински прегледи и да подпише публично своя контракт.

Полузащитникът бе свободен да договаря с клубове по отношение на новия си тим от януари насам. Погба напусна Манчестър Юнайтед след приключването на договора си предишния месец. Преминаването в редиците на „ Старата госпожа “ ще означи завръщане в клуба, където Погба прекара четири години, преди да се завърне назад в Юнайтед през 2016 година

Доближавайки се до 30-те си години, халфът е наясно, че това може да е последният му огромен трансфер в професионалната кариера и искаше да обмисли деликатно решението си. След разочароващата акция при " алените дяволи ", футболистът.

Манчестър Сити също насочи оферта за привличането на Погба от градския противник, като мениджърът на „ жителите “ Пеп Гуардиола се срещна с полузащитника и клуба изпрати предложение със безценен контракт, с цел да показва желанието си да го закупи. Но до момента в който международният първенец с Франция обмисли офертата на Сити, той счета, че шумът и омразата у „ алените дяволи “ при сходна договорка няма да си костват.

Очаква се аржентинският национал Анхел Ди Мария също да се причисли към " бианконерите ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР