Ювентус постигна нова важна победа. Тимът надви с 3:1 Сасуоло

...
Ювентус постигна нова важна победа. Тимът надви с 3:1 Сасуоло
Коментари Харесай

Ювентус с изключително важна победа срещу Сасуоло

Ювентус реализира нова значима победа. Тимът надделя с 3:1 Сасуоло като посетител и се залепи зад четвъртия Наполи. Двата тима ще водят борба за последното място даващо право на присъединяване на Шампионската лига. Наполи има 73 точки, а Ювентус 72. Адриен Рабио, Кристиано Роналдо и Паоло Дибала бяха точни за " остарялата госпожа ". Джакомо Распадори даде искрица вяра за Сасуоло, че може да вземе нещо от мача, само че уви. А Доменико Берарди изпорти дузпи в 16-ата минута при 0:0. А по същото време.

Иначе мачът сред Сасуоло и Ювентус стартира по-добре за домакините. Те започва по-активно и получиха право да изпълнят дузпа в 16-ата минута. Тогава Леонардо Бонучи препъна неприятелски състезател и съдията отсъди углавен удар. Зад топката застана Доменико Берарди, който се опита да вкара, само че Джанлуиджи Буфон, който играе един от последните си мачове за Юве избави.

" Старата госпожа " последователно стартира да се усеща по-комфортно и в поведе в резултата в 28-ата минута. Тогава Адриен Рабио потегли на слалом сред футболистите на Сасуоло през центъра и насочи страховит удар, с който вкара топката в мрежата. А малко преди почивката Кристиано Роналдо осъществя попадение с 2:0 след прекрасен пас точно на Рабио.

През второто полувреме Сасуоло се върна в дуела. Мануел Локатели подаде отлично към Джакомо Распадори, който останал самичък против Буфон нямаше проблем да го преодолее за 1:2. Тона се случи в 59-ата минута. Но насладата на домакините продължи 7 минути. Паоло Дибала вкара трети утешителен гол за Юве. Кулушевски му подаде и той вкара доста невъзмутимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР