Ювентус постигна 13-ата си победа от началото на сезона в

...
Ювентус постигна 13-ата си победа от началото на сезона в
Коментари Харесай

Магическа вечер за Юве, дебютантите Влахович и Закария подчиниха Верона

Ювентус реализира 13-ата си победа от началото на сезона в Серия " А ". " Старата госпожа " се възползва от грешката на Аталанта и към този момент в Топ 4. Това се случи и посредством успеха над Верона с 2:0. Вечерта за " Старата госпожа " несъмнено бе запаметяваща се, защото головете бяха осъществени от двете нови попълнения на " бианконерите " - Душан Влахович и Денис Закария.

Ювентус започва окуражено и искаше от рано да вземе страха на коравите веронци. Още в седмата минута Душан Влахович беше покрай дебютен гол за " Старата госпожа ". Лоренцо Монтипо обаче сътвори уверено избавяне.
 Удинезе - Торино 2:0 в мач от Серия
Два аржентински гола, след 90-ата минута, върнаха Удинезе на победния път

" Фриуланите " взеха семейството си на Торино

Но това не реши проблемите на " мастифите " и в 14-ата минута разумното се случи. " Бианконерите " реализираха светкавична контраофанзива, при която Пауло Дибала хвърли отличен извеждащ пас за Влахович, а той с левия крайник осъществя фантастично първо попадение с екипа на новия си клуб.
 Снимка 562567
Източник:

На два пъти в границите на две минути Влахович падна в наказателното поле на противника и изиска дузпа, само че и в двата случая съдията бе безапелационен, че такава няма. Верона насочи първия си по-опасен удар едвам в 29-ата минута, когато Дарко Лазович опита изстрел от отдалеченост, само че топката мина над напречната греда.
 Сампдория победи Сасуоло с 4:0
Сампдория се отпуши и прегази Сасуоло

Тимът завърши с отрицателната си серия от четири поредни загуби

Второто полувреме стартира с късмет за гостите. В 48-ата минута Лазаня бе изведен в наказателното поле и съумя да стреля от сложен ъгъл, само че Шчесни внимаваше и избави. В 50-ата минута Шчесни трябваше още веднъж да се намесва след подло центриране, при което топката полетя рисково към вратата, само че полякът се разтегна и мазета.
 Снимка 562569
Източник:

Вечерта за Макс Алегри стана още по-приятна, откакто и другото ново попълнение на торинци - Денис Закария, съумя да се разпише. В 61-ата Алваро Мората се бе върнал към центъра на терена, с цел да получи топката. След това испанецът напредна мощно през центъра и пусна за непокрития Закария, който невъзмутимо означи за 2:0.
 Лацио победи Фиорентина с 3:0
Лацио с класика над Фиорентина

Попаденията за столичани осъществиха Сергей Милинкович-Савич и Чиро Имобиле, а Кристиано Бираги си означи автогол

До края Ювентус можеше и да направи резултата типичен, само че Адриен Рабио не съумя да означи след бомба от далечна отдалеченост. Същото важеше за Уестън Макени и Мойс Кийн.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР