Ювентус посреща Болоня в опит да сложи край на серията

...
Ювентус посреща Болоня в опит да сложи край на серията
Коментари Харесай

Ювентус - Болоня

Ювентус посреща Болоня в опит да постави завършек на серията си от 3 мача без победа в Серия " А ". Върху Масимилиано Алегри се изля проливен дъжд от рецензии след неубедителните резултати на тима от началото на сезона. Днес " бианконерите " имат опция да създадат крачка в вярната посока, само че Болоня е твърд противник и през предишния сезон беше на секунди от това да си тръгне с трите точки от Торино. Тимът от " Ренато Дал`Ара " обаче завоюва единствено един от последните си 39 турнирни мача против " остарялата госпожа ".

Ювентус има едвам две победи досега и заема на 9-о място в класирането, само че при триумф ще се изкачи до 7-ата позиция. Болоня прави неуверен старт на акцията и се намира директно над зоната на изпадащите. 

Ювентус е без Анхел Ди Мария, който получи червен картон при загубата от новака Монца (0:1). По време на паузата за националните тимове Войчех Шчесни, Алекс Сандро, Адриен Рабио и Мануел Локатели се възвърнаха от травмите си и през днешния ден стартират от първата минута. В предни позиции още веднъж ще се разчита на Душан Влахович и Аркадиуш Милик, който изтърпя наказването си. 

Атаката на Болоня предвожда Марко Арнаутович. Австрийският национал е създател на 6 от 7-те гола на отбора досега и справедливо беше определен за най-хубав футболист в Серия " А " за септември. Муса Бароу не е в оптимална кондиция и зад Арнаутович ще работят Никола Сансоне и Рикардо Орсолини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР