Ювентус победи Салернитана с 6:1 и се класира за четвъртфиналите

...
Ювентус победи Салернитана с 6:1 и се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Юве попиля Салернитана, поглежда към Купата

Ювентус победи Салернитана с 6:1 и се класира за четвъртфиналите на Купата на Италия. “Морските кончета ” поведоха в резултата още в първата минута, само че това не смути възпитаниците на Масимилано Алегри, които вкараха шест попадения.

В идната фаза на шампионата Ювентус ще се изправи против Фрозиноне.

Салернитана откри резултата още в 1-ата минута. Защитник на домакините позволи сериозна неточност и по този начин Чуквубуйкем Иквуемеси се озова на добра позиция в пеналтерията, от която няшаме по какъв начин да пропусне и преодоля Матия Перин.

11 минути по-късно Ювентус изравни. Федерико Киеза центрира на далечната греда към Андреа Камбиазо, който върна с глава към Фабио Мирети, който разстреля Винченцо Фиорило.

В 16-ата минута Адриен Рабио стреля от границата на наказателното поле, само че осъществяването му бе неопределено.

Две минути по-късно Жуниор Самбия препъна Гавия в пеналтерията и домакините получиха правото да изпълнят дузпа. След намесата на ВАР обаче бе несъмнено, че нарушаването е осъществено отвън наказателното поле.

В 28-ата минута Киеза насочи прекрасен удар към горния десен ъгъл на вратата на Салернитана, само че изстрелът му мина над напречната греда.

Пет минути по-късно “Старата госпожа ” стигна до цялостен поврат. Киеза извърши корнер, Данило отклони, а Камбиазо прати топката в мрежата.

В 43-ата минута Киеза лиши топката и напредна по левия фланг. Крилото центрира и откри Мирети, само че неговото осъществяване бе избавено от Фиорило.

В 54-ата минута Киеза постави топката на главата на Аркадиуш Милик. Ударът на поляка бе избавен, само че топката попадна на пътя на Даниеле Ругани, който направи резултата 3:1.

15 минути преди края на постоянното време на срещата Юве стигна до 4-ти гол. Кенан Йълдъз стреля, Фиорило избави, само че топката се отби в Дилан Брон и той си означи автогол.

В 88-ата минута Йълдъз направи страховит пробив, нахлу в наказателното поле и означи петия гол за " Старата госпожа ".

В първата минута на добавеното време Тимъти Уеа оформи крайния резултат с свръхестествен удар от далечно разстояние.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР