Ювентус победи Интер в Дерби д`Италия“. Бианконерите“ удариха с 2:0

...
Ювентус победи Интер в Дерби д`Италия“. Бианконерите“ удариха с 2:0
Коментари Харесай

Ефективност в черно и бяло – Ювентус удари Интер в „Дерби д`Италия“

Ювентус победи Интер в „ Дерби д`Италия “. „ Бианконерите “ удариха с 2:0 своя „ черно-син “ противник с едвам три точни удара в цялата среща. „ Старата госпожа “ изпревари „ нерадзурите “ в класирането и към този момент е с 25 точки на пето място, до момента в който ломбардийци са две позиции обратно с точка по-малко.

Първата част на „ Алианц Стейдиъм “ изобщо не предполагаше подобен процес, защото гостите от Милано имаха надалеч повече благоприятни условия за гол. В 51-ата минута обаче Костич разви мълниеносна контра и откри непокрития Рабио, който откри. Десетина минути по-късно попадение на Данило бе анулирано поради игра с ръка на бразилеца. Към края на срещата нова светкавична офанзива на торинци се материализира с попадение, а прецизен бе юношата на отбора Николо Фаджоли.

Вечерта се трансформира в още по-радостна за „ черно-белите “, когато Федерико Киеза влезе в игра в Серия А за първи път от месец януари тази година.

Четири минути трябваха за първата рискова обстановка. Лаутаро се възползва от една свалена с глава топка, само че от точката на дузпата не можа да уцели вратата. Чалханоглу също опитва шанса си отдалеко, само че Шчесни бе позициониран съвършено. Торинци също стигнаха до късмет за гол - в 19-ата минута. Костич насочи марково центриране от ляво, а Бремер със сетни сили засече топката във въздуха, само че мъчно можеше да я насочи във вратата на Онана.

" Нерадзурите " реагираха като попарени и също сътвориха чиста обстановка за гол, само че от статично състояние. На края на отклонената от корнера топка се оказа Джеко, само че босненецът несъмнено бе сюрпризиран от рикошета и от към метър не съумя да открие за гостите.

Следващата заплаха също бе на сметката на ломбардийци - Барела от въздуха пусна паралелен на голлинията пас, а Дъмфрис засече на скорост, но не бе прецизен. В идващото " черно-синьо " нахлуване Ачерби стреля от воле, само че защитник на торинци самопожертвователно мазета топката с глава на метри пред вратата.

HT | ⏳ | Nothing to separate the two sides at the break ⚔️
— JuventusFC (@juventusfcen)
Интер стартира по-добре и втората част. Чалханоглу стреля мощно от двайсетина метра, само че Шчесни мазета над напречната греда.

" Старата дама " изненадващо поведе в 52-ата минута. Костич се измъкна от опеката на Барела в личната си половина и напредна стремително по левия фланг, стигайки до наказателното, откъдето прати ниско подаване, засечено от Рабио във вратата на Онана.

52’ | ⚽️ |
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР