Ювентус победи Болоня с 2:0 в мач от 18-ия кръг

...
Ювентус победи Болоня с 2:0 в мач от 18-ия кръг
Коментари Харесай

Ювентус изпълни мисията си за три точки в Болоня

Ювентус победи Болоня с 2:0 в мач от 18-ия кръг на италианската Серия " А ". Срещата беше белязана от гъста мъгла, която пречеше на двата отбора.

Алваро Мората откри за торинци още в 6-ата минута. Испанецът приключи добра контра офанзива на своя отбор и материализира астистенция на Бернардески отблизо разстояние.

В 15-ата минута Матайс де Лихт се намеси уверено и мазета топката в корнер, пресичайки центриране отляво. Малко по-късно пък Войчех Шчесни избави без проблеми удар с глава на Марко Арнаутович.

В 22-ата Матиас Сванберг бе покрай хубав гол с акробатично осъществяване, което опитва в наказателното поле, само че топката мина на сантиметри настрана от вратата.

Десет минути след почивката Сванберг опитва рисков шут отблизо разстояние към вратата на Шчесни, само че за благополучие на полския пазач на пътя на топката застана защитник, който блокира изстрела. В средата на полувремето Николас Домингес получи топката в рискова за Ювентус зона в наказателното поле и стреля, само че Шчесни избави.

Така се стигна до 69-ата минута, когато Хуан Куадрадо направи финт към ъгъла на наказателното поле и стреля към вратата на Скорупски. Топката се отклони неспасяемо в тялото на футболист на Болоня за - 0:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР