Ювентус планира да продаде Душан Влахович през предстоящия януарски трансферен

...
Ювентус планира да продаде Душан Влахович през предстоящия януарски трансферен
Коментари Харесай

Ювентус планира да продаде една от звездите си

Ювентус възнамерява да продаде Душан Влахович през идния януарски трансферен прозорец, с цел да финансира договорката за Виктор Бонифас от Байер Леверкузен, твърди италианската преса.

23-годишният сръбски нападател е в центъра на вниманието в столицата на Пиемонт през последните месеци, като мнозина се надяваха на мощен сезон от Влахович, след 4 гола в първите 4 мача. Но нещата не се развиват толкоз добре за сърбина, откогато дойде от Фиорентина за 80 млн. евро.
 Алегри: Спечелихме значима точка против Дженоа, позитивната ни серия продължава
Алегри: Спечелихме значима точка против Дженоа, позитивната ни серия продължава

" Доволен съм "

Както оповестява " Кориере дело спорт ", шефът на Ювентус Кристиано Джунтоли ще се опита да откри покупател за Влахович през януари, като евентуално ще продаде сръбския нападател на клуб от Висшата лига.

Ако 23-годишният нападател бъде продаден, клубът ще се опита да направи трансфер за Бонифас от Байер Леверкузен, който свети през този сезон, като в 21 мача вкара 14 гола и даде 7 асистенции. Пазарната стойност на нигерийския нападател се прави оценка на към 40 млн. евро.

Джунтоли следи Бонифас още от времето, когато играеше в Унион Сен Жилоа и счита, че той ще бъде отлично попълнение за тима на Масимилиано Алегри.
 Дженоа - Ювентус 1:1 в дуел от Серия А
Дженоа спря Ювентус за върха в Серия А

" Старата госпожа " изпусна успеха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР