Ювентус отправи официална оферта към Реал Мадрид за суперзвездата на

...
Ювентус отправи официална оферта към Реал Мадрид за суперзвездата на
Коментари Харесай

Ювентус хвърли на масата 120 милиона евро за Роналдо

 Гласят Роналдо за трансфер в Ювентус  Карлош Кейрош се заяде с Роналдо
Ювентус насочи публична оферта към Реал Мадрид за суперзвездата на " белия балет " Кристиано Роналдо, написа испанският " Марка ". Според изданието предлагането е на обща стойност 120 милиона евро.

Агентът на нападателя Жорже Мендеш е в напреднали договаряния с управлението на италианския първенец и президента Андреа Аниели. На прехвърлянето пречи откупуващата уговорка, която попада в контракта на португалеца с Реал. Тя е в размер на 1 милиарда евро и е непостижима за съвсем всички европейски грандове.

От Юве обаче се надяват на сделка с " белия балет " Мадрид за намаляването й. Според " Марка " Роналдо разполага и с документ, който може да обезпечи това съкращаване. Той бил подписан през януари 2017 година

Припомняме, че капитанът на португалския народен тим загатна, че е подготвен да напусне Мадрид минути откакто подвигна трофея от Шампионската лига за четвърти път.

При договарянията двете страни не стигнаха до извънредно съглашение, а управлението на " белите " предложи нарастване на заплатата на футболиста " единствено " до 25 млн. евро.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР