Ювентус отпадна от полуфиналите на Лига Европа и това веднага

...
Ювентус отпадна от полуфиналите на Лига Европа и това веднага
Коментари Харесай

Бъдещето на Алегри отново е несигурно след отпадането от Лига Европа

Ювентус отпадна от полуфиналите на Лига Европа и това незабавно породи нови клюки за опцията за разлъка сред клуба и неговия ментор Масимилиано Алегри.

Според “Гадзета дело спорт ” управлението на “Старата госпожа ” деликатно ще обмисли дали Алегри да води тима и през идващия сезон. Допреди няколко месеца експертът е разполагал с доверието на клубния притежател Джон Елкан, само че в този момент на “Алианц Стейдиъм ” биха могли да рискуват и да освободят треньора макар голямата отплата, заложена в контракта му до 2025 година. Преди да вземат сходно решение в клуба би трябвало да назначат нов състезателен шеф, като към този момент любимец е Кристиано Джунтоли, който сега извършва същата служба в Наполи.

Снощната загуба от Севиля значи, че Алегри ще стане първият ментор на Ювентус без трофей в два следващи сезона от интервала на Рино Маркези отпред на отбора сред 1986 и 1988 година насам. “Бианконерите ” ще завършат най-вече на второ място в Серия " А " (това зависи и от допустимо ново наказание), като неотдавна отпаднаха от полуфиналите за Купата на Италия след конфликт с Интер. Те завършиха в Шампионската лига още в груповата фаза, след което отидоха в Лига Европа, където бяха спрени от андалусийците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР