Ювентус очаква Душан Влахович да бъде извън игра до края

...
Ювентус очаква Душан Влахович да бъде извън игра до края
Коментари Харесай

Ювентус без Влахович до края на месеца

Ювентус чака Душан Влахович да бъде отвън игра до края на месеца, което значи, че той ще пропусне най-малко четири мача на тима.

22-годишният сръбски нападател не е играл за " бианконерите " от 25 октомври, когато бе терена 70 минути при загубата от Бенфика с 3:4 в Шампионската лига. Оттогава Влахович е отвън игра поради проблем  с адукторите, като се появи в два мача за Сърбия на Световното състезание. Старши треньорът на Юве Масимилиано Алегри се надяваше голмайсторът да се завърне изцяло възобновен след шампионата в Катар, само че нещата не се развиха по проект.
 Влахович пропуща дербито с Наполи Влахович пропуща дербито с Наполи
Според “Тутоспорт " Влахович ще пропусне дербито против Наполи и е малко евентуално да взе участие в мачовете на Ювентус против Монца и Аталанта в шампионата и срещата още веднъж с новака за Купата на Италия по-късно този месец. Клубът се надява сръбският нападател да бъде още веднъж разполагаем от февруари, само че към момента няма съответна дата за завръщането му. В момента той редува работа на терена и извършения във фитнеса, като постепенно работи върху възобновяване си.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР