Ювентус обърна Сасуоло като гост с 2:1 в мач от

...
Ювентус обърна Сасуоло като гост с 2:1 в мач от
Коментари Харесай

Алегри: Хората трябва да разберат, че се намираме в специфичен период

Ювентус обърна Сасуоло като посетител с 2:1 в мач от 34-ия кръг на италианската Серия А. Треньорът на бианконерите Масимилиано Алегри регистрира, че тимът му е имал немалка доза шанс, с цел да стигне до успеха.

“Много значима победа с оглед класирането. Сасуоло игра извънредно мощно. През първото полувреме им позволявахме елементарно да минават през отбраната ни. След почивката имаше усъвършенстване, само че се почувства и отмалялост поради мача против Фиорентина за Купата на Италия. Доближихме се до Наполи и имаме добра преднина пред петия, тъй че би трябвало да продължим да работим, с цел да приключим в Топ 4”, съобщи Алегри.

“В края на сезона всички мачове са значими. Хората би трябвало да схванат, че се намираме в характерен интервал. Моментът не е подобаващ да опитваме неща, които не можем. Подходихме мъдро. Знаехме, че домакините ще са по-свежи. Загубихме Де Лихт и Куадрадо, което също беше проблем. Просто трябваше да вземем точките. Дори и равенството щеше да е позитивен резултат. Уморени сме и сигурно мачът беше доста труден”, добави още той.

“В съпоставяне с началото на сезона изминахме дълъг път. Днес се ядосах в последните минути, тъй като не контролирахме добре топката. Обяснявам си го с наличието на няколко млади и неопитни момчета, които още не знаят по какъв начин да работят в такива обстановки. Трябва бързо да се научат”, сподели треньорът на Ювентус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР